Devenita cap de afis in a doua zi de Rock The City (dupa ce concertul Papa Roach a fost anulat), formatia Mike And The Mechanics a interpretat melodii celebre, precum The Living Years, All I Need Is A Miracle, Over My Shoulder, dar si melodii din repertoriul Genesis. Inaintea lor au mai concertat formatiile Sabaton, BooN, Monarchy si Voodoo. Rock The City se desfasoara in Piata Constitutiei, in perioada 1-3 iulie.

Foto:

Ziua a fost deschisa de formatii precum Voodoo (16:20 - 16:50), Monarchy (17:00 - 17:45), BooN (18:15 - 19:15),

Dupa ce a mai concertat in Romania in noiembrie 2010, formatia suedeza Sabaton a prezentat sambata seara, in cadrul unui recital ce a durat mai bine de o ora, piese precum Cliffs Of Gallipoli, 40 to 1, Panzer Battalion‏, Primo Victoria si Metal Machine. Solistul trupei a laudat primirea calduroasa a romanilor si a promis un nou concert in viitorul apropiat.

Devenita cap de afis al serii dupa ce concertul Papa Roach a fost anulat, formatia Mike And The Mechanics a sustinut, in fata unui public entuziast, un concert de aproape o ora si jumatate, care a cuprins melodii precum Beggar On A Beach Of Gold, Another Cup Of Coffee, Try To Save Me (de pe noul album), dar si cele mai cunoscute piese ale trupei: The Living Years, All I Need Is A Miracle si Over My Shoulder.

Au fost interpretate si coveruri dupa trupa Roachford - Only To Be With You (Andrew Roachford colaboreaza de cativa ani cu Mike And The Mechanics), dar mai ales I Can't Dance si Follow You, Follow Me (preluari dupa Genesis, stiut fiind faptul ca Mike Rutherford nu este doar fondatorul trupei Mike And The Mechanics, ci si membru fondator Genesis).

Ca bis au fost interpretate Cuddly Toy (cover dupa Roachford) si Word Of Mouth (melodie dedicata lui Paul Young, fost cantaret si percutionist alaturi de Mike And The Mechanics).

Impresii despre prima zi a festivalului Rock The City si o fotogalerie de la eveniment gasiti aici.

Rock The City continua duminica, aducand in fata bucurestenilor nume precum Hatebreed, Whitesnake si Judas Priest. Detalii despre acces gasiti aici.

Duminica, 3 iulie

  • 15:50 – 16:15 Metrock
  • 16:25 – 16.50 Trooper
  • 17:15 – 18:15 Hatebreed
  • 18:45 – 20.00 Whitesnake
  • 20:45 – 23:00 Judas Priest