Trupa Vama incepe seria show-urilor la mare printr-un concert la Mamaia, informeaza un comunicat remis redactiei. Formatia va canta pe 7 iulie, incepand cu ora 00:00, in Clubul Tribute. Printre surprizele pregatite de Tudor Chirila si colegii sai: un cantec un prima auditie si un concurs.

trupa VamaFoto: Paul Baila

Pe langa piesele Vama si Vama Veche deja foarte cunoscute, in playlist se vor regasi si piese de pe viitorul album, printre care un cantec in prima auditie - My Kingdom For A Dream.

Vama pregateste si alte surprize pentru cei care vor fi joi la mare. Dupa probele de sunet din Tribute, Vama va petrece o ora in compania fanilor.

"Ai un prieten care e super fan Vama? Scrie-ne un email la bedforlove (at) gmail (punct) com si povesteste-ne de ce crezi tu ca l-ar bucura o intalnire cu noi. Daca povestea ta ne convinge, te invitam pe tine si pe cel caruia vrei sa-i faci o surpriza la un suc pe plaja, imediat dupa probele de sunet din Tribute Mamaia."

Biletele pentru concertul din Tribute Mamaia se gasesc la club si costa 50 de lei. Elevii si studentii care prezinta carnetul beneficiaza de pret special de 30 de lei. Rezervarile se fac la numarul 072TRIBUTE.

Componenta VAMA este: Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - chitara, Gelu Ionescu - clape, Lucian (Clopo) Cioarga - tobe, Dan (Prepe) Opris - bass.

Concerte Vama pe litoral

  • 7 iulie - Tribute - Mamaia
  • 24 iulie - Folk You! - Vama Veche
  • 29 iulie - Fratelli - Mamaia
  • 11 august - Tribute - Mamaia