Formatia Bon Jovi a sustinut, duminica seara, un concert de trei ore in Piata Constitutiei din Capitala. Printre piesele interpretate de Jon Bon Jovi si colegii sai s-au numarat Always, Livin' On A Prayer, It's My Life, dar si Twist And Shout (cover Beatles).

Foto:

Trupa americana a sosit in Romania sambata, in jurul orei 16:00.

Duminica seara, Bon Jovi a urcat pe scena la ora 20:00, dupa ce in deschidere cantasera formatiile QuantiQ si Stillborn.

Primul concert Bon Jovi in Romania s-a desfasurat in fata a 50.000 de fani, categoria de bilete Golden Circle fiind sold out inca din luna aprilie.

Pe parcursul celor trei ore de concert, trupa a revenit de doua ori, interpretand cu ocazia celor doua bisuri piese precum Wanted Dead Or Alive, Blood On Blood, Livin' On A Prayer, Always, These Days, Twist And Shout (cover Beatles).

Anul trecut, Bon Jovi s-a aflat pe locul 2 in topul formatiilor cu cel mai mare numar de bilete vandute: 1.368.734 (locul I fiind ocupat atunci de AC/DC, cu 1.820.962 de tichete). Statistica a fost realizata la nivel mondial si se referea la biletele vandute in perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2010.

Bon Jovi a fost infiintata in New Jersey (SUA), in 1983, lansand pana in prezent 11 albume de studio. Trupa este alcatuita din Jon Bon Jovi (voce) (pe numele real John Francis Bongiovi, Jr.), Richie Sambora (chitara), David Bryan (clape), Tico Torres (tobe) si Hugh McDonald (bas). In toamna lui 2010, formatia a fost nominalizata pentru Rock And Roll Hall Of Fame.