RFI Romania ii invita pe toti cei care vor sa transforme parcarile intr-un spatiu diferit sa vina cu idei. Ideile vor fi folosite cu ocazia celei de-a doua editii a PARK(ing) Day Bucuresti, ce va avea loc vineri, 16 septembrie. Pret de o zi, RFI Romania va transforma cateva parcari de masini intr-un loc prietenos, unde fiecare bucurestean e invitat sa creeze spatiul sau ideal.

Park(ing) dayFoto: RFI Romania

Pe parkingday.rfi.ro artistii, activistii de mediu, bucurestenii sunt invitati sa isi inscrie ideile pentru un Bucuresti mai frumos. Concursul e deschis pana pe 21 august. La sfarsitul lui vor fi selectate zece grupuri de participanti creativi care isi vor pune ideile in practica intr-una dintre parcarile bucurestene transformata, pentru o zi, in "altceva".

Detalii, modalitatea de inscriere si regulamentul se gasesc pe parkingday.rfi.ro.

PARK(ing) Day este un eveniment mondial care a pornit in San Francisco, in 2005, si are loc in fiecare a treia vineri a lunii septembrie. Misiunea PARK(ing) Day este sa atraga atentia asupra nevoii de mai mult spatiu public, sa genereze dezbateri despre cum este creat si alocat spatiul public si sa imbunatateasca viata orasenilor, macar pentru o zi.