Pana pe 8 august, pe Faleza Cazionului Constanta, se desfasoara targul de carte Kiliprim. Turistii prezenti pe litoral in aceasta perioada au la dispozitie 200 de metri patrati de carte, adica peste 5000 de titluri din toate domeniile: beletristica, hobby, carte pentru copii, autoeducare, arta, arhitectura si design, de la cele mai importante edituri romanesti si straine, scrie evenimente-constanta.ro.

Kilipirim Foto: kilipirim

La a V-a editie de vara a targul de carte muzica si film cu discount Kilipirim pot fi gasite volume de beletristica clasica si contemporana, carti de autocunoastere si dezvoltare personala, carti de spiritualitate, ezoterism, enciclopedii documentare, ghiduri turistice, harti, atlase si carti de bucate.

Boutique-ul de accesorii asteapta turistii cu propuneri de frumoase amintiri de la malul marii: semne de care, carti postale si reclame vintage pe suport de metal, ceasuri desteptatoare, seturi magneti si notesuri cu un design care va va duce cu gandul la vacanta.

Program de acces la carte de 14 ore pe zi: de la 10 dimineata, pana la miezul noptii. Intrarea este libera.

Cazinoul din Constanta este unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura din Romania, precum si singurul de gen construit in stil Art Nouveau. In zona in care se afla astazi mai fusese, intre 1880-1902, o constructie de lemn, "o cazina" - loc pentru spectacole de teatru, baluri, loc de recreare pentru turisti. Constructia unui edificiu cu functii asemanatoare marilor cazinouri europene a inceput prin anul 1904.

Localizare. Cazinoul Constanta se afla pe Bulevardul Regina Elisabeta. Vezi pe harta cazinoul si faleza.

Alte evenimente in Constanta. Tot pe litoral puteti vedea, in aceasta perioada, o expozitie cu ceasuri de epoca. Detalii aici.