Cantareata irlandeza Sinead O'Connor, in varsta de 45 de ani, a scris pe blogul ei ca a patra sa casnicie nu a durat decat 16 zile, acuzand anturajul sotului sau de acest neplacut eveniment, relateaza AFP.

Sinead O'Connor si-a cunoscut cel de-al patrulea sot, terapeutul Barry Herridge, 38 de ani, in acest an, dupa ce a postat un mesaj pe internet. Cei doi s-au casatorit in data de 8 decembrie, la Las Vegas, in Statele Unite.

De fapt, casatoria nu a durat decat pana in 24 decembrie si cei doi au locuit impreuna doar sapte zile, a spus cantareata, intr-un mesaj postat pe blogul ei.

Ea sustine ca sotul sau a suferit "presiuni intense" din partea unor membri ai anturajului sau.

Sinead O'Connor admite ca are si ea o responsabilitate in acest divort, din cauza unui incident care a avut loc chiar in noaptea nuntii" o escapada "un pic salbatica" in cautarea "unui mic joint de marijuana".

Ea spune ca sotul sau a fost "enorm de ranit. "A fost teribil de nefericit si acesta e motivul pentru care am pus capat casniciei", explica ea, adaugand ca despartirea a fost amicala si ca il considera pe Barry Herridge in continuare "un barbat minunat".

Cantareata a devenit celebra in anii 1990 cu melodia "Nothing Compares 2 U", compusa de Prince.