Demi Moore "a fumat ceva ce nu era marijuana" si a avut apoi convulsii, inainte de a fi dusa cu ambulanta la spital, reiese din inregistrarea audio a apelului facut la numarul de urgenta 911 de catre cineva aflat in casa cu actrita si dat publicitatii vineri de departamentul de pompieri din Los Angeles, potrivit San Francisco Chronicle.

Inregistrarea are aproape 10 minute, timpul cat a durat pana cand paramedicii au ajuns la locuinta actritei, unde mai multi prieteni incercau sa o ajute.

Femeia care suna la 911 ii spune operatorului ca Moore, 49 de ani, a avut "tot felul de probleme in ultima vreme" si ca este "semiconstienta".

Operator: "Respira normal?"

Prietena: "Nu, nu respira normal. Mai mult tremura, are convulsii, frisoane"

Operatorul intreaba daca Moore a inghitit sau fumat ceva, insa raspunsul este neclar. "Un fel de ... A fumat ceva, nu am vazut. Reactia este accidentala".

O parte din mesaj a fost cenzurat de Departamentul de pompieri pentru a scoate detalii legate de substante, pentru a respecta politicile federale legate de viata privata in cazuri medicale.

Agentul lui Demi Moore afirmase ca actrita a dorit asistenta medicala pentru a isi trata extenuarea si a-si imbunatati starea de sanatate.

In noimebrie, Demi Moore a transmis un comunicat prin care anunta ca a decis sa divorteze de Ashton Kutcher. Motivul vehiculat in presa este infidelitatea actorului in varsta de 33 de ani.