Femeile care vor sa aiba copii ar trebui sa stea acasa si sa aiba grija de ei, spune starul hollywoodian Gwyneth Paltrow. Actrita, care a castigat un Oscar pentru rolul sau din 'Shakespeare in Love', afirma ca gateste pentru sotul ei, Chris Martin, solistul din Coldplay, si ca le face baie copiilor lor, Apple, 7 ani, si Moses, 5 ani, scrie The Daily Telegraph.

Ea se trezeste la 7 dimineata si lucreaza la site-ul sau sau scrie carti de gatit, in timp ce copiii sunt la scoala sau la gradinita, dupa care pregateste masa pentru sotul sau, cand se intoarce acasa, la locuinta londoneza in valoare de 6 milioane de lire sterline.

Gwyneth Paltrow, in varsta de 39 de ani, a declarat pentru Harper's Bazaar: "Am copii mici la scoala. Vreau sa imi mentin casnicia si familia, asa ca trebuie sa fiu aici cand Martin vine acasa".

Ea a povestit ce sfaturi i-a dat unei prietene: "Este actrita si are o noua relatie cu cineva care are o cariera mare, si i-am spus ceva ce poate sa nu fie feminist, dar trebuie sa faci compromisuri.

"E vorba de tine si tu contezi. Si daca vrei ceea ce spui ca vrei - o familie - trebuie sa fii o sotie si asta e o parte a ecuatiei".

Actrita a adaugat: "Suntem casatoriti de peste opt ani si suntem inca aici. Cred ca sunt perioada in care iubesti si in care nu iubesti, dar mergi mai departe, si de fiecare data cand depasesti o faza realmente dificila redescoperi ceva noi si e pur si simplu mai bine".

Paltrow, care este cetatean american, spune ca sotul ei este "foarte comunicativ, ceea ce e rar pentru un barbat britanic".

Ea a dezvaluit faptul ca unul dintre prietenii sai anteriori o insela masiv. Printre fostii sai prieteni se numara Brad Pitt si Ben Affleck, dar a refuzat sa spuna despre cine este vorba.