​Dupa ce a obtinut in weekend 6 trofee din 6 nominalizari la cea de-a 54-a gala a Premiilor Grammy, cantareata britanica Adele a devenit una dintre putinele cantarete "demne" de a aparea pe coperta revistei Vogue US. In cadrul pictorialului ce va putea fi vazut in numarul din martie, Adele poarta si o bluza Tom Ford de inspiratie transilvaneana.

Adele pe coperta Vogue US: Romanian Blouse by Tom FordFoto: vogue.com

Conform alomoda.ro, care o citeaza pe Mandra Chic (specialista in port popular romanesc si traditii), "Romanian Blouse by Tom Ford" este de inspiratie transilvaneana, des intalnita in portul de Sibiu, adaptat dupa anii 60-70 si in Tara Fagarasului - cunoscuta drept: "ia cu negru".

Dupa ce a aparut pe coperta numarului din octombrie al revistei Vogue UK, Adele va fi si pe coperta din martie 2012 a Vogue US. Adele se numara printre putinele cantarete alese de Anna Wintour (redactorul-sef al revistei Vogue US) pentru a aparea pe coperta celebrei publicatii din Statele Unite.

Vezi aici intregul pictorial al cantaretei Adele, realizat pentru numarul din martie al Vogue US.

Adele este marea castigatoare a premiilor muzicale Grammy decernate weekendul trecut, plecand acasa cu sase trofee. Artista a castigat cate o distinctie pentru fiecare categorie la care a fost nominalizata (6 premii din 6 posibile).

In varsta de doar 23 de ani, Adele provine din Tottenham (Anglia) si a vandut de trei ori mai multe albume decat celebra Lady Gaga.

In ciuda succesului de care se bucura, Adele a anuntat zilele acestea ca doreste sa ia o pauza de cinci ani de la cariera muzicala, pentru a se dedica relatiei sale sentimentale cu Simon Koneck.