Realizatoarea tv Marina Almasan si cantaretul Victor Socaciu au divortat pe cale amiabila, fiul celor doi, Victor, ramanand in grija mamei sale, anunta Mediafax. Marina Almasan a confirmat, pentru agentia de stiri, divortul de Victor Socaciu. Presa tabloida a scris ca divortul celor doi ar fi avut loc in urma cu doua saptamani, in fata unui notar. Motivul divortului ar fi fost acela ca Marina Almasan ar avea o alta relatie, cu un om de afaceri.

Marina Almasan a declarat, pentru Mediafax, ca "Imi pare rau sa constat ca Victor nu poate sa-si asume esecul casniciei noastre - esec despre care el stie foarte bine ca este singurul vinovat inca de acum 10 ani. Probabil din dorinta de a nu-si pierde fanii, prietenii si alegatorii, Victor a decis sa ignore eforturile mele din toti acesti ani de a mentine familia unita si declanseaza acum mascat, prin altii, aceasta vendeta mediatica, plina de venin si minciuni. Nu doresc deocamdata sa comentez fotografiile aparute in presa - care in realitate au un cu totul alt context -, pe care Victor il cunoaste foarte bine. Din respect pentru cei 16 ani petrecuti alaturi de el, precum si din dragoste pentru fiul nostru, ma voi abtine - cel putin deocamdata - sa dezvalui adevaratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despartirii noastre. Chiar si in aceste conditii, ii doresc lui Victor sa fie fericit si, mai ales, sanatos".

Marina Almasan si Victor Socaciu au fost casatoriti 13 ani si au impreuna un baiat minor, Victor, care in urma divortului locuieste cu mama lui. Marina Almasan mai are, din prima casatorie, o fiica majora, Marina.