Conform revistei People, Beyonce este cea mai frumoasa femeie din lume in 2012. Tot luna aceasta, revista Los Angeles Weekly a publicat un Top 20 cele mai sexy cantarete din toate timpurile, prima pozitie fiind ocupata de Shakira. In acest clasament, Beyonce s-a clasat doar pe locul 4.

BeyonceFoto: beyonce.com

Beyonce a pozat pe coperta noului numar al revistei People, care a aparut vineri in Statele Unite. Artista a vorbit in editia de astazi despre primul ei copil cu Jay-Z, Blue Ivy Carter (fetita s-a nascut pe 7 ianuarie).

"Ma simt mai frumoasa ca oricand datorita faptului ca am nascut. Nu m-am simtit niciodata atat de conectata, nu am simtit niciodata ca am un asemenea scop pe acest pamant", a declarat Beyonce pentru cei de la People.

Devenit celebra la sfarsitul anilor '90, in cadrul trupei Destiny's Child, Beyonce Knowles si-a lansat in 2003 primul album solo. A ajuns una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul mondial, primind pana in prezent 16 premii Grammy (se afla pe locul trei intre artistele premiate cu Grammy), 11 premii MTV Video Music Awards, patru American Music Awards, un premiu Billboard Millennium si o stea pe Hollywood Walk of Fame alaturi de colegele de la Destiny's Child. Este cea mai nominalizata artista la Grammy (46 de nominalizari) si a primit 154 de premii in calitatea de membra a Destiny's Child.

Tot in aprilie, Shakira a fost declarata Cea mai sexy cantareata din toate timpurile, intr-un Top 20 al revistei Los Angeles Weekly.

Shakira este singurul artist care are nu mai putin de patru single-uri in clasamentul celor mai bine vandute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numara si celebra "Hips Don't Lie", cel mai bine vandut single al secolului XXI, piesa care a ocupat pozitia intai in topurile muzicale din 55 de tari.

Palmaresul Shakirei include si o colectie impresionanta de premii ce reuneste nu mai putin de 142 de trofee si distinctii printre care 2 premii Grammy, 7 premii Latin Grammy, 3 premii Billboard Music, 12 distinctii primite in cadrul ceremoniilor Billboard Latin Music Awards, 6 trofee MTV si 4 World Music Awards, plus alte 260 de nominalizari la diferite categorii sau premii ale industriei muzicale internationale.

Vezi o fotogalerie cu spectacolul sustinut de Shakira in Romania, anul trecut.

Top 20 cele mai sexy cantarete din toate timpurile:

1. Shakira

2. Britney Spears

3. Debbie Harry

4. Beyonce

5. Avril Lavigne

6. Shirley Manson

7. Madonna

8. Liz Phair

9. Sheila E

10. Jennifer Lopez

11. Taylor Swift

12. M.I.A.

13. Nico

14. Stevie Nicks

15. Gwen Stefani

16. Joan Jett

17. Brody Dalle

18. Courtney Love

19. Grace Jones

20. Samantha Fox