La sfarsitul unei saptamani intense, in care compania s-a listat la bursa insa a suferit o dezamagire la tranzactionarea titlurilor, fondatorul retelei de socializare Mark Zuckerberg si-a schimbat "statutul relatiei" din "intr-o relatie" in "casatorit" pe pagina sa de Facebook. Nunta dintre Zuckerberg si prietena sa din ultimii noua ani a fost o surpriza si pentru invitati, potrivit BBC.

Mark Zuckerberg si sotia sa Foto: Agerpres/AP

Priscilla Chan, in varsta de 27 de ani, a absolvit facultatea de medicina luni, in aceeasi zi in care Zuckerberg a implinit 28 de ani. Invitatii care au venit la casa acestuia din Palo Alto au crezut initial ca urmeaza sa ia parte la o petrecere in cinstea absolvirii.

Designul inelului de logodna, "un rubin foarte simplu", a fost facut de Zuckerberg.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu noua ani la Harvard, locul de nastere al Facebookului in 2004.

Agitatia din jurul listarii la Bursa a Facebook s-a terminat vineri cu o deceptie, pretul unei actiuni neinregistrand decat un progres slab de 0,61% pentru a avea la finalul sedintei valoarea de 38,23 de dolari, cu 23 de centi mai mult decat cursul de listare, ceea ce reprezinta totusi valoarea maxima stabilita de cea mai mare retea sociala din lume si evalueaza firma la 104 miliarde de dolari, scrie AFP.

In acest moment, Facebook are o valoare apropiata de cea a Amazon.