Julie Mayaya, care a devenit "Vocea Romaniei" in finala ce a fost difuzata pe 26 decembrie, la Pro TV, a declarat, intr-un interviu pentruMediafax, ca participarea la acest show este ca un vis din care tot asteapta sa se trezeasca.

Reporter: Cum a inceput cariera ta muzicala si cat timp studiezi in fiecare zi?

Julie Mayaya: Am inceput sa cant de mica, de pe la 15 ani, cand am inceput sa cant cu Victor Lavric. Desi initial am tratat cantatul ca pe un hobby, o activitate placuta in timpul liber, am inceput sa indragesc scena, iar acum a devenit un full-time job. Nu pot spune cate ore pe zi studiez, nu am un program fix. Studiez fiecare piesa in parte pana cand reusesc sa mi-o insusesc. Asta poate dura de la o ora la doua zile, depinde de piesa.

Rep.: Cum ai ajuns sa participi la show-ul "Vocea Romaniei" de la Pro TV?

J. M.: Am urmarit un pic din sezonul trecut al "Vocii Romaniei" si mi-a placut ce am vazut. Am vrut sa ma incerc pe mine, sa vad pana unde pot ajunge. Preselectiile au inceput mult mai devreme decat ma asteptam si era cat pe ce sa le ratez. Am avut noroc cu o prietena de-a mea, Cristiana Sarmei, care, practic, m-a luat de manuta si m-a dus sa ma inscriu la preselectii. Daca nu era ea, cred ca ma vedeati la "Vocea Romaniei" - sezonul al treilea.

Rep.: Cum s-a schimbat viata ta dupa aparitia la primele editii ale emisiunii "Vocea Romaniei"?

J. M.: Inca de la difuzarea blind-urilor (auditiile pe nevazute, n.r.) lumea a inceput sa ma recunoasca pe strada, sa-mi ceara poze si autografe. Pagina mea de Facebook a fost invadata de cereri de prietenie si mesaje

interviu integral pe Mediafax