Vedeta de televiziune Andreea Marin Banica a anuntat pe contul ei de Facebook ca ea si sotul ei, Stefan Banica Jr., au decis de comun acord sa se desparta, dupa o casnicie care a durat sapte ani, relateaza Mediafax.

Andreea Marin-BanicaFoto: unicef.org

"Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa sapte ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru", a scris Andreea Marin in mesajul de pe Facebook.

"Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela", mai spune vedeta de televiziune.

"Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica", se arata in acelasi mesaj.

Si pe contul de Facebook al lui Stefan Banica Jr. a fost publicat acelasi mesaj, joi, in jurul orei 21.00.

Vedeta de televiziune Andreea Marin si cantaretul Stefan Banica Jr. s-au casatorit in ianuarie 2006 si au impreuna o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007.

Stefan Banica Jr. s-a nascut pe 18 octombrie 1967 si este fiul actorului Stefan Banica. Este actor si cantaret si a jucat in numeroase piese de teatru si filme, "Liceenii" fiind unul dintre cele mai cunoscute filme in care a aparut. Stefan Banica este gazda si regizorul emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV si a avut numeroase aparitii in show-uri de divertisment. A sustinut mii de concerte in intreaga tara si a lansat 14 albume.

Stefan Banica a mai fost casatorit cu Mihaela Radulescu si mai are un copil dintr-o relatie anterioara.

Andreea Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974 si a devenit cunoscuta ca prezentatoare a emisiunii "Surprize, surprize". A fost editor si prezentator de stiri, reporter, producator si moderator TV.

Este presedinte fondator al Fundatiei 'Pretuieste Viata' care deruleaza campanii umanitare, pe teme de sanatate, educatie si un jurnalism de calitate.

Este prima jurnalista din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro, 'Acoperisul Africii', si coproducator al documentarului 'Kilimanjaro 2001' realizat pentru TVR.

In 2010 Andreea Marin Banica a castigat medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat.