Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anuntat marti seara pe Twitter ca s-a nascut primul lor copil, intr-un spital din Catalonia.

Shakira insarcinata, alaturi de PiqueFoto: Agerpres/AP

"Suntem incantati sa anuntam nasterea lui Milan Mebarak Pique, fiul Shakirei Mebarak si al lui Gerard Pique, nascut la 22 ianuarie ora 20:36 GMT, la Barcelona, in Spania", au scris ei pe reteaua sociala. Milan cantareste trei kilograme si "mama si copilul sunt in stare de sanatate perfecta", au declarat ambii parinti.

Cotidianul catalan Sport scrisese cu putin timp inainte de acest anunt ca nasterea ca avut loc prin cezariana, la clinica Teknon la Barcelona. Intr-un alt ziar spaniol Mundo Sportivo, scria ca Shakira, in varsta de 35 de ani, a ajuns la centrul medical la ora locala 18:30 GMT.

"Va cer sa fiti alaturi de mine cu rugaciunile voastre in aceasta zi importanta din viata mea", a scris Shakira pe Twitter, in cursul serii de marti.

Pique, in varsta de 25 de ani, anuntase si in 28 decembrie anul trecut, de Ziua Pacalelilor in Spania, ca a devenit tatal unui baietel. Anuntul a fost insa doar o pacaleala.

Artista columbiana cu origini libaneze a confirmat in martie 2011 ca are o relatie cu Gerard Pique, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona. Ea se despartise in ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, dupa o relatie care a durat 11 ani.

De-a lungul carierei sale, Shakira a primit numeroase premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.