Rapperul Chris Brown si unul dintre agentii din dispozitivul sau de securitate au fost arestati, duminica dimineata, in Washington DC, dupa o altercatie cu un barbat, in fata unui hotel din capitala Statelor Unite. Potrivit politiei din Washington, citata de CBS News, Chris Brown, in varsta de 24 de ani, a fost implicat intr-o altercatie cu un barbat in fata Hotelului W din Washington DC. Incidentul a avut loc in jurul orei 4:30 dimineata (11:30, ora Romaniei). Chris Brown este acuzat de agresiune fizica, potrivit Mediafax.

Politia metropolitana din Washington nu a oferit detalii despre starea barbatului agresat, precizand doar ca "este in viata".

Rapperul Chris Brown, in varsta de 24 de ani, a fost condamnat pentru violenta domestica in statul California si este in libertate sub control judiciar dupa ce a agresat-o pe fosta sa prietena Rihanna. Orice arestare poate fi considerata de autoritati o incalcare a termenilor eliberarii conditionate.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel mai recent album al sau, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza "Fortune", un material discografic lansat in 2012 si care i-a adus artistului american singurul sau premiu Grammy de pana acum (din 12 nominalizari), la categoria "cel mai bun album R&B".