Medicul turc Tuncay Ozturk sugereaza ca s-a casatorit cu Andreea Marin, intr-un mesaj publicat vineri pe contul sau de Facebook, informatia nefiind pana la aceasta ora confirmata de vedeta de televiziune, scrie Mediafax.

Andreea Marin-BanicaFoto: unicef.org

"Dragi prieteni, am avut o relatie destul de buna cu Andreea pana acum. Mi-am dorit intotdeauna ca aceasta relatie sa fie ferita de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit niciodata despre relatia noastra nicaieri. Am facut pasi importanti in relatia noastra, in viata noastra privata. Suntem amandoi persoane mature. Si in fiecare etapa nu ne-am gandit doar la noi, ci si la familia noastra. Am prezentat-o anterior pe Andreea ca logodnica mea. Si acum este o onoare pentru mine sa impartasesc cu voi casatoria noastra. Voi fi mandru intotdeauna sa am alaturi de mine ca sotie o femeie atat de minunata. Va multumesc pentru gandurile bune si un An nou fericit", a scris medicul Tuncay Ozturk, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Pana la ora difuzarii acestei stiri, Andreea Marin nu a putut fi contactata. De asemenea, pe pagina de Facebook a Andreei Marin nu a fost publicat niciun mesaj in acest sens.

Vedeta de televiziune Andreea Marin si cantaretul Stefan Banica Jr. au anuntat, la inceputul anului 2013, pe conturile lor de Facebook, ca au decis de comun acord sa se desparta, dupa o casnicie care a durat sapte ani. Andreea Marin si Stefan Banica Jr. s-au casatorit in ianuarie 2006 si au impreuna o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007.