Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, si avocatul Radu Pricop s-au casatorit la Primaria din Azuga, duminica dimineata, iar la ceremonie au luat parte presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, parintii lui Radu Pricop si nasii celor doi, informeaza Mediafax.

Ioana Basescu (foto arhiva)Foto: Rompres

Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, pentru agentia de presa citata ca dupa casatorie fiecare dintre soti isi va pastra numele de familie.

Potrivit primarului orasului Azuga, Constantin Samson, care a oficiat cununia civila a celor doi, niciunul dintre ei nu are domiciliul in Azuga, insa au avut posibilitatea, conform legii, de a depune o cerere cu 15 zile inainte si de a se casatori la Azuga.

"Nu este primul cuplu care nu e din Azuga si care se casatoreste aici", a adaugat primarul orasului.

Presa relata ca fata cea mare a presedintelui, Ioana, a fost ceruta in casatorie in 2013, de Craciun, de avocatul Radu Pricop, care provine dintr-o familie cunoscuta din Suceava, tatal acestuia fiind fostul senator PSD Radu Pricop.

Potrivit presei, Pricop este bun prieten al Elenei Basescu, dar si al sotului acesteia, Bogdan Ionescu, are 36 de ani, este asociat al unui cabinet de avocatura si locuieste intr-o zona de lux a Capitalei.

Fiica cea mare a presedintelui a mai fost casatorita timp de trei ani cu Bodo, solistul formatiei Proconsul. Cei doi s-au casatorit in 2003, cununia civila fiind oficiata chiar de Traian Basescu, primar al Bucurestiului la acea vreme.