Mircea Badea il acuza acuza pe Teodor Emanuel, care l-a batut vinerea trecuta prin KO tehnic, ca ii e frica sa accepte provocari din partea altor sportivi profesionisti si ca acesta nu si-a atins scopul de a-i "da in fata" si nu l-a "ranit".

Badea ia bataieFoto: Captura YouTube

Realizatorul Antena 3 scrisese sambata, pe contul lui de Facebook, ca "luptatorii profesionisti" care il critica ar putea sa se astepte "daca tot o ard smecheri si duri, la provocari pe care n-au cum sa nu le accepte".

Iata mai jos postarea sa:

"Este si ultimul comentariu pe care il mai fac pe tema. Vad niste ineptii si niste neadevaruri uriase care ma ingretoseaza. Povestea obiectiva e asa: nu m-au interesat sporturile de ring, altfel practicam. Am 40 de ani si minimum doua emisiuni pe zi. Am fost provocat de unul sub 30 de ani in conventia lui de lupta, cu regulile lui etc. Propaganda a spus ca mi-e frica. Nu mi-a fost. Eu i-am acceptat absolut toate conditiile. Toate.

Obiectivul lui declarat a fost sa ma raneasca. Sa-mi dea in fata. Ok. M-am dus. A dat tot ce a putut timp de aproape cinci minute. N-am nici macar o vanataie. Nu m-a ranit deloc, ceea ce ceti vedea si in aceasta seara la televizor. Nu si-a atins obiectivul. Mai rau m-as fi lovit la fotbal la Liceul de Informatica. Lipsa de conditie fizica specifica a dus la abandonul meu la jumatatea reprizei a doua. Asa si?

Vad acum comentarii ticaloase, post eveniment, nu numai din partea propagandei basiste ci si din partea 'luptatorilor profesionisti'. Am tinut minte cativa. Sa se astepte, daca tot o ard smecheri si duri, la provocari pe care n-au cum sa nu le accepte, altfel ii fac de c.t in fata unei tari. Si pentru ca ma simt marinimos, vor fi in sporturile lor, nu in unele pe care nu le-au practicat".

Teodor Emanuel a reactionat luni, tot pe Facebook, afirmand ca nu are nimic de demonstrat si Mircea Badea "e de rasul lumii" atunci cand incearca sa-i puna pe altii sa-l "dovedeasca".

"Mircea Badea isi arata vitejia punand pe altii sa ma dovedeasca, ceva ce el nu va fi in stare vreodata sa faca personal. E de rasul luimi Nu am nimic de demonstrat in fata lui si nici in fata altuia. Cine vrea sa ma respecte ma respecta, cine nu sa fie sanatos. AM destui prieteni, nu duc lipsa aprecierii lui. O sa ma bat in meciuri dar nu ca vrea el si cu cine vrea el decat daca plateste serios pentru meci. I-am facut un hatar cand am acceptat sa-i dau sansa la un meci cu mine dupa ce a recunoscut ca a ras toata lumea de el atunci cand l-am provocat live. Al doilea hatar costa Mr.Alergator Incasator Rusinos este ca nu stie sa piarda onorabil si mai rusinos este ca politizeaza meciul, altceva nu stie. A fost fair play la meci apoi a inceput iar cu prostiile lui. Atata stie, atata face.... PUNCT!".

O ora mai tarziu, a revenit si Mircea Badea:

"LATER UPDATE: Gaina?!?!?? Oaaaaaau :)))

UPDATE: asa dupa cum m-am asteptat, "multiplul campion national", "luptator de performanta", nu vrea sa accepte provocari in propriul sport. Citez:" nu am nimic de dovedit!" :))))))

Mi-au invinetit ochiul si mi-au spart buza in photoshop. Asta era de fapt miza. In realitate nu s-a putut, asa ca au reusit pe calculator. Campioni nationali la photoshop.

P.S. Daca ma provoaca vreun sportiv de performanta la photoshop, n-am curaj sa accept".

Mircea Badea a fost invins prin KO tehnic in runda a doua de catre Teodor Emanuel intr-un meci organizat de Federatia Romana de Kempo. Badea a abandonat in runda a doua, acuzand dureri la spate dupa ce a primit o lovitura de picior de la adversarul sau. Moderatorul Antenei 3 a rezistat doar 6 minute in fata adversarului sau Teodor Emanuel, acesta din urma fiind multiplu campion national la Muay Thai.

Context

Mircea Badea a criticat constant motociclistii, in emisiunea sa, pentru zgomotul pe care il produc cu "paraitoarele" si pentru ca unii dintre ei incalca des regulile de circulatie. In replica, un grup de motociclisti s-a dus in fata sediului Antenei 3 sa-i ceara socoteala lui Mircea Badea pentru amenintarile pe care vedeta le proferase la adresa unuia dintre ei.

Printre ei se afla si Teodor Emanuel, care l-a invitat pe Mircea Badea la un sparring - lupta de antrenament in ring.

"Mircea, ramane sau nu valabila provocarea?", l-a abordat Teodor.

"Ce vrei tu de la mine? Ia zi, ce vrei?", l-a intrebat Badea.

Teodor Emanuel era nemultumit ca, probabil intr-o postare pe Facebook, Badea ar fi criticat abilitatile de luptatori ale sportivilor K1. "Asta ai scris tu, ca sportivii K1 sunt niste boxeri ratati, ca ne bati", i-a reprosat motociclistul, provocandu-l la sparring.

"Eu nu fac sparring", l-a refuzat Badea scurt.

"Daca vrei, ne batem si fara manusi. Daca tu accepti, eu accept!", l-a provocat mai departe motociclistul-sportiv.

"Aici in fata la Antena 3, asa? Uite, eu sunt usor de gasit, in general. Eu nu pot discuta - <>. Am fi niste cretini, crede-ma. Eu nu vreau sa-ti demonstrez tie absolut nimic. Prietene, esti cel mai bun. E in regula", l-a calmat Badea pe "challanger"