Actorul american Val Kilmer a fost transportat de urgenta la spital saptamana aceasta, din cauza unei hemoragii la nivelul gatului, care pare sa fi fost cauzata de o tumoare.

Purtatorul de cuvant al Departamentului de pompieri din Santa Monica a confirmat pentru revista People faptul ca un barbat din resedinta in care locuieste Val Kilmer a fost transportat la spital, in urma unui apel la numarul telefonic atribuit serviciilor de urgente medicale din SUA (911), in noaptea de luni spre marti, potrivit site-ului TMZ.com, citat de Mediafax.

"Am primit un apel telefonic la ora 11.31 p.m. de la acea adresa. Persoana in cauza a fost transportata la sectia de terapie intensiva a spitalului din apropiere", a declarat aceeasi sursa.

Val Kilmer, in varsta de 55 de ani, a fost tratat de medicii de la UCLA Medical Center, iar acum se afla in convalescenta dupa o interventie chirurgicala, afirma site-ul TMZ.com.

Val Kilmer nu a vorbit niciodata in public despre problemele sale medicale, insa, potrivit jurnalistilor de la acelasi site, familia starului era la curent cu afectiunea acestuia. Agentul de presa al actorului nu a facut deocamdata niciun comentariu despre aceste informatii aparute in presa americana.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood in anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numara cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), in care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, si "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, in care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.