Primavara lui 2015 nu poate fi decat o scuza buna pentru concerte la fel de bune. Salvati serile de 5 martie si 21 aprilie la Sala Radio si 26 aprilie in Silver Church, pentru ca membrii echipei Twin Arts va invita la trei concerte.

Poster Kurt EllingFoto: Twin Arts

Kurt Elling, vocalist cu un Grammy la activ si cu nominalizari pentru celelalte noua discuri, concerteaza in premiera in Bucuresti pe 5 martie. Elling, un Frank Sinatra modern, care improvizeaza si canta pe versuri de poeti precum Pablo Neruda, aduce in Romania proiectul Passion World, prin care va prezenta publicului cele mai apreciate balade de iubire si despartire.

Oregon, trupa cu patru nominalizari la Grammy, care deseneaza povesti jazz inca din anii '70, vine si in capitala, pe 21 aprilie. Ralph Towner, liderul grupului, este prezent pe nu mai putin de 55 de discuri, deloc suprinzator daca ne gandim ca Ralph canta la chitara cu 12 corzi, pian si trompeta.

Atat Elling cat si Oregon concerteaza in cadrul seriei Jazz Night Out, prin care Twin Arts aduc pe scenele din Romania artisti reprezentativi ai jazz-ului contemporan.

Nu in ultimul rand, 26 aprilie vine cu alt concert in premiera: trupa americana Wovenhand prezinta Refractory Obdurate, cel de-al saptelea disc, la Silver Church, in Bucuresti, ca parte din turneul lor european. Condusa de Eugene Edwards, fostul lider al celebrului grup 16 Horsepower, Wovenhand este o prezenta aparte in peisajul muzical. Cu influentele sale alternativ folk, punk rock sau gothic, trupa ofera o experienta live unica pentru scena din Romania si o fereastra deschisa spre cultura americana autentica.

Va invitam sa va salvati in calendare serile din 5 martie, 21 si 26 aprilie si sa vizitati www.twinarts.ro pentru detalii despre trupe si program complet.

Biletele pentru aceste evenimente pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.