La editia de Paste, Romanii au talent a avut o audienta de aproape 3,2 milioane de telespectatori (fata de 3,5 milioane vineri si 4,2 milioane cu o saptamana inainte), intr-un show in care s-au prezentat planuri repetate cu sanii goi ai unei concurente, manjiti de vopsea si un numar de percutie la fese, scriepaginademedia.ro.

Romanii au talentFoto: caia.ro

Audientele sunt mai mici de obicei in perioada sarbatorilor, iar cifrele de acum din Vinerea Mare si din ziua de Paste nu au facut exceptie.

La nivel national, cu Nea Marin Miliardar, Antena 1 a fost pe locul doi, cu 930.000 de telespectatori. Kanal D a fost, cu Ernest si cu filmul In numele regelui, pe locul trei, cu 630.000 de romani media de audienta.

Potrivit sursei citate, la nivel urban, aproape 1,5 milioane de telespectatori a fost media la orase pentru emisiunea jurizata de Andra, Andi Moisescu, Bebe Cotimanis si Mihaela Radulescu. Cu doua zile in urma, media era de 1,6 milioane. Locul doi l-a luat Antena 1 cu Nea Marin Miliardar - aproape 500.000 media.

In Vinerea Mare, Romanii au talent a fost urmarita de 3,5 milioane de romani. Pe locul al doilea a fost Kanal D, cu serialul Tradarea (1,26 milioane). Fata de saptamana anterioara, cand a dat BD si a fost pe locul cinci, Antena 1 a fost vineri pe locul al treilea la nivel national, cu filmul Lumea apelor (cu Kevin Kostner).