Scandalurile sexuale in care sunt implicate vedete au starnit intotdeauna interesul publicului. Lasand deoparte cateva cazuri in care a fost intrecuta orice limita, cea mai mare parte a vedetelor au descoperit ca aparitia unor materiale la limita decentei a avut un rezultat benefic asupra carierei lor. Suna cunoscut, Iri&Moni?

Britney Spears

Intrata intr-un declin accentuat, Britney Spears are din nou parte de atentia presei de scandal dupa ce un barbat cu care a avut o aventura de o noapte a dezvaluit cateva detalii picante. A fost suficient ca barbatul sa declare ca Britney nu este suficient de "activa", ca reporterii au asaltat-o din nou pe fosta regina a pop-ului.

Paris Hilton

Inregistrarea in care Paris Hilton apare facand sex cu fostul ei iubit, Rick Solomon, a ajutat-o pe mostenitoarea lantului hotelier Hilton sa devina celebra. Initial, Paris s-a declarat dezgustata de publicarea acestei inregistrari. Insa, ghidandu-se dupa succesul pe care l-a avut materialul pornografic in care apar Pamela Anderson si a lui Tommy Lee, artista a realizat ca aparitia inregistrarii o va ajuta sa isi castige un loc pe prima pagina a ziarelor.

Kate Moss

Dezvaluirea faptului ca top-modelul Kate Moss, aflata sub influenta cocainei, a practicat sexul in trei si a avut cateva aventuri lesbiene cu prietenele sale a dezgustat presa internationala. Dupa cateva luni la dezintoxicare, Moss a reaparut pe catwalk. Iar tarifele i s-au dublat, pe motiv de celebritate in plus.

Marilyn Monroe

John F. Kennedy si Marilyn Monroe au fost printre primele celebritati care au incercat sa demonstreze ca politica si secretele sexuale “merg mana in mana”. Cine nu a auzit despre scandalul sexual in care a fost implicat Bill Clinton? De asemenea, Jeffrey Archer si John Major, ca sa nu mai spunem de David Blunkett, au fost prinsi cu pantalonii in vine.

Billy Bob Thornton si Michael Douglas

In perioada dinainte de a deveni celebru si a se casatori, Michael Douglas a apelat la terapie pentru a scapa la dependenta de sex. Printre alti “dependenti” de sex se numara Billy Bob Thornton, care a incercat sa isi seduca consilierul in probleme sexuale. Se pare ca aceasta a fost picatura care a umplut paharul pentru fosta lui sotie, Angelina Jolie.

Hugh Grant

Wayne Rooney, Angus Deayton si Hugh Grant sunt trei celebritati care au fost prinse de politisti cu prostituate. De atunci, Grant a devenit celebru, Angus a primit postul de prezentator al emisiunii “Hell’s Kitchen”, iar iubita lui Wayne Rooney, Coleen McLoughlin, a devenit un fotomodel de succes.

George Michael

George Michael a fost fost arestat in anul 1998 pentru ca a fost surprins facand sex cu un ofiter de politie intr-o toaleta publica din Beverly Hills. Acest incident s-a dovedit a fi unul benefic, deoarece imediat dupa acest scandal Michael a revenit pe piata muzicala si a avut mare succes.

Angelina Jolie

In ultima perioada, cateva celebritati lesbiene (Ellen DeGeneres si Portia de Rossi) au avut curajul sa marturiseasca ce orientare sexuala au. Angelina Jolie este una din vedetele care a declarat de curand ca a renunta la bisexualitate pentru Brad Pitt. A tinut prima pagina a tuturor revistelor glossy din SUA.