Gemenii nou-nascuti ai actorului Dennis Quaid si ai sotiei acestuia, Kimberly, au fost internati marti intr-un spital din Los Angeles, informeaza people.com.

Purtatoarea de cuvant a actorului, Cara Tripicchio, a refuzat sa comenteze si sa spuna care este motivul pentru care micutii au fost internati, insa a transmis urmatorul mesaj: "Dennis si Kimberly apreciaza faptul ca majoritatea dintre voi le sunteti alaturi, ca va rugati pentru sanatatea micutilor si spera sa le respectati intimitatea in aceasta perioada dificila.".

Lui Thomas Boone si Zoe Grace, care s-au nascut pe data de 8 noiembrie, li s-a administrat accidental o doza mult prea mare de heparina, o substanta anticoagulanta naturala. Potrivit TMZ.com, micutii se afla in stare stabila la sectia de terapie intensiva pentru nou-nascuti a Centrului Medical Cedars-Sinai.

Reprezentantii spitalului nu au facut niciun comentariu care sa ii vizeze direct pe gemenii familiei. Insa, acestia au spus ca duminica a avut loc "un incident care ar fi putut fi prevenit" si care a afectat trei pacienti.

"Vreau sa prezint sincere scuze familiilor afectate de aceasta situatie si sa le transmit ca vom continua sa le fim aproape si daca au nelamuriri sau intrebari sa ni le adreseze.", a declarat Dr. Michael L. Langberg.

"Acesta a fost un incident care n-ar fi trebuit sa se produca. S-au incurcat cateva fiole, iar pacientii care ar fi trebuit sa primeasca fiole de 10 unitati au primit fiole de 10000 de unitati. Eroarea a fost imediat sesizata de colectivul Cedars-Sinai, care a recoltat imediat probe de sange de la pacienti.

Testele medicale au dus la concluzia ca pacientii nu au avut efecte adverse la concentratia mare de heparina administrata. Personalul medical continua sa ii supravegheze."