Natalie Portman a fost numita cea mai bine imbracata femeie a anului 2007. Starul din “Closer” a ocupat prima pozitie a topului celor mai stilate femei, realizat de revista InStyle, intrecandu-le pe Cameron Diaz, Jennifer Lopez si Sienna Miller, informeaza lifestyleextra.com.

Reprezentanta revistei InStyle, Katrina Szish a declarat: “Natalie Portman este una din acele femei care au o frumusete naturala, insa ea mai are avantajul ca stie cu ce ii sta bine.”.

Drew Barrymore s-a clasat pe a doua treapta a clasamentului, in timp ce colega sa din “Charlie’s Angels”, Cameron Diaz, a ocupat pozitia a treia.

Penelope Cruz a ocupat locul patru, iar Jennifer Lopez, care asteapta primul ei copil, s-a clasat pe pozitia a cincea a topului, mai ales datorita modului in care se imbraca de cand a inceput sa i se cunoasca burtica.

Actrita din “Devil Wears Prada”, Anna Hathaway a fost foarte surprinsa in momentul in care a aflat ca este prezenta in acest top si s-a gandit ca probabil este o greseala. Hathaway, care s-a clasat pe locul sase, a declarat: “Cred ca s-a facut o greseala, insa multumesc revistei InStyle. Este cu adevarat minunat.”.

Topul celor mai bine imbracate femei a anului 2007 (InStyle):

1. Natalie Portman

2. Drew Barrymore

3. Cameron Diaz

4. Penelope Cruz

5. Jennifer Lopez

6. Anne Hathaway

7. Cate Blanchett

8. Sienna Miller

9. Helen Mirren

10. Joy Bryan