Kate Moss si-a uimit prietenii, dupa ce in cadrul unei petreceri, a cerut droguri invitatilor la respectivul eveniment. Supermodelul se afla alaturi de prietenele sale Sienna Miller, Naomi Campbell si Kelly Osbourne la petrecerea Daviniei Taylor, organizata cu ocazia implinirii a 30 de ani.

La un moment dat Moss s-a dus la Dj Elliot Eastwick si i-a cerut diferite droguri, printre care si canabis, cocaina si inca o substanta foarte cunoscuta printre consumatorii de stupefiante.

“Era evident ca dorea cu adevarat droguri” a declarat Eastwick pentru ziarul britanic Daily Mirror, potrivit lifestyleextra.com.

“Tot repeta 'Fa-ma sa plutesc' si imi cerea sa schimb muzica” a continuat DJ-ul, potrivit caruia in momentul urmator cineva din grupul de prieteni al supermodelului, a scos niste tigari de canabis si impreuna cu Moss au inceput sa le consume.

“Apoi ea si cativa amici au disparut intr-o camera separata si cand s-a intors era mai distrata ca niciodata. Era clar ca a consumat ceva” a mai declarat DJ-ul, caruia nu ii vine sa creada ca Moss i-a cerut droguri “Doamne, Kate Moss mi-a cerut cocaina”.