Legendarul chitarist si compozitor TOTO - Steve Lucather - a marturisit ca abia asteapta sa revina in Romania, mai ales ca muzicianul declara ca are origini romanesti! "De fapt, eu sunt partial roman, asa ca abia astept sa cant din nou acasa", spune Steve Lucather. Formatia TOTO va concerta in premiera in Romania, in data de 27 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul unui eveniment prezentat de Phoenix Entertainment.

Concert Toto Bucuresti 2015Foto: webPR.ro

"Vom canta toate hiturile pe care le stiti si indragiti, dar si piese de pe noul album TOTO XIV. Este cel mai tare turneu din cariera noastra, toti baietii de pe vremuri sunt inapoi, asa ca va asteptam pe toti", a continuat Lucather.

Putine grupuri au reusit sa isi puna amprenta asupra istoriei muzicii pop rock asa cum au facut-o legendarii artisti de la TOTO. Avand la activ hituri care au fermecat generatii intregi si nenumarate prestatii live impecabile, TOTO promite sa transforme seara de 27 iunie intr-o experienta muzicala unica. Publicul va avea ocazia sa vada si sa asculte live piese celebre ca Hold the Line, Africa, Rosanna sau I won't hold you back, cat si materiale de pe ultimul album.

Infiintata in 1977, trupa TOTO a inregistrat vanzari de peste 35 de milioane de albume si continua sa umple pana la refuz stadioane si sali de concerte din intreaga lume. TOTO reprezinta un simbol incontestabil al culturii pop rock si este printre putinele trupe care si-au pastrat stilul original, in ciuda tuturor schimbarilor din curentele muzicale, bucurandu-se pe parcursul a celor 36 de ani de cariera de fani din toate generatiile.

Asadar, Phoenix Entertainment va invita sa participati la un show incredibil, care va marca cu siguranta istoria concertelor din tara noastra.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la urmatoarele preturi:

VIP - 450 lei

Cat 1 - 315 lei

Cat 2 - 225 lei

Cat 3 - 171 lei

Cat 4 - 121,5 lei

TOTO la Sala Palatului este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de ROCK FM.

Declaratiilor celor de la TOTO