Esteti, oameni de afaceri consacrati sau in plina devenire, impatimiti si dependenti de lux, fashion victims din Moscova, cu totii si-au dat intalnire in capitala Rusiei nu doar pentru a participa la traditionalul lor forum profesionist, dar si pentru o noua editie a „targului milionarilor” – Millionaire Fair. Ceremonia de deschidere a avut loc duminica seara, cu un concurs de frumusete, patronat de Dasa Jukova, prietena miliardarului Roman Abramovici, si de Polina Deripaska, sotia nu mai putin cunoscutului om de afaceri Oleg Deripaska.

Dupa cum a explicat unul din organizatorii targului – „avem ceea ce nimeni nu a vazut vreodata”. In prima zi, invitatii au avut placerea de a gusta din vodca unicat a miliardarului american, Donald Trump, apoi au asistat la o prezentare de blanuri marca Gianfranco Ferre.

Hitul acestui sezon il constituie o capa din blana de tigru, dar o impresie la fel de puternica au lasat-o si obiectele vestimantare realizate din blana de zebra si leopard. Russian Fashion Week, partenerul Millionaire Fair, a organizat, la randul ei, o prezentare de blanuri ale companiei Furland.

Iar in timp ce doamnele erau ocupate de moda, domnii au putut cunoaste ultimele noutati de pe piata de automobile. In acest an, scrie publicatia RBK daily, la Millionaire Fair pot fi vazute cateva rasunatoare premiere din acest domeniu: de la noul Volvo XC 60, la copia modificata a legendarei Pobede sovietice. Standul marcii Wiesmann fascineaza prin multitudinea de variante de impodobire a masinilor – 30.000 de nuante cromatice pentru caroserie si 400 pentru interiorul din piele al salonului.