Supermodelul a declarat ca este "nesigura" in ceea ce priveste parul sau si ca refuza sa isi petreaca noptile impreuna cu un barbat deoarece nu doreste ca acela sa o vada fara peruca.

O sursa a declarat: "Tyra este o femeie increzatoare, insa este complexata dein cauza parului sau. Ea nu doreste ca un barbat sa o vada fara peruca sau fara extensii de par. Tyra crede ca barbatilor le place de ea asa cum apare la televizor sau in reviste. Ea se teme ca daca un barbat o va vedea fara peruca, atunci acela nu o va mai cauta niciodata.", informeaza lifestyleextra.com.

Starul, in varsta de 33 de ani, a declarat ca nu ii place vinul, insa ca atunci cand se afla in public comanda aceasta bautura deoarece i se pare ca astfel devine mai sexy. Tyra a spus: "De fiecare data comand vin. Nu beau decat doua guri, insa tin paharul de vin in mana deoarece mi se pare ca asa sunt mai sexy. Niciodata nu il beau deoarece nu imi place gustul pe care il are. Ma simt norocoasa pentru ca nu imi plac bauturile alcoolice. Despre mine nu se va scrie niciodata ca am fost vazuta in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor."