Controversatul rocker Marilyn Manson doreste sa bata recordul mondial detinut de Jackie Bibby, cunoscut si ca Texas Snakeman, care a facut baie cu 87 de serpi veninosi timp de 45 de minute, informeaza lifestyleextra.com.

Un apropiat al cantaretului a declarat: "Marilyn doreste nespus sa intre in cartea recordurilor si vrea sa obtina un record care i-ar putea face pe oameni sa il asocieze cu acesta. S-a gandit la toate recordurile bizare sau extraordinare inscrise in Guinness Book si a hotarat ca cel mai potrivt lucru ar fi sa doboare recordul detinut de Jackie Bibby."

Tata a doi copii, Jackie - care detine patru recorduri mondiale, unul dintre ele constand in faptul ca a tinut de coada cu gura opt serpi cu clopotei - a perfectionat arta de a face baie cu creaturi veninoase. Acesta a declarat: "Pot merge oriunde vor atat timp cat nu incep sa se bata. Cheia de a nu incepe o lupta intre ei este ca eu sa stau linistit. Miscarile rapide ii sperie pe serpi. Daca te misti incet nu ii deranjezi.".