Duminica, 25 noiembrie, in cadrul emisiunii “Duminica in familie”, trupa "3 Sud Est", care a dat de cele mai multe ori tonul in muzica romaneasca dance, a celebrat un deceniu de cariera. Formatia a sarbatorit aceasta varsta prin lansarea unui material consistent : un CD+DVD, continand 19 piese si 15 videoclipuri, toate superhiturile 3 Sud Est, intitulat “Best Of”.

Intr-o atmosfera relaxata, alaturi de prieteni din show-biz, precum Elena Gheorghe, Andreea Banica si Tibi Scobiola, cei trei componenti: Laurentiu, Viorel si Mihai au cantat hituri din intreaga lor cariera.

In cadrul aceleiasi emisiuni baietii au dezvaluit si reteta succesului de care s-au bucurat vreme de un deceniu si inca se mai bucura: texte inspirate plus piese melodioase, potrivit unui comunicat de presa.

Punctul culminant al emisiunii a constat in decernarea unui trofeu pentru peste un milion de exemplare vandute din albumele lansate. Cel care le-a inmanat distinctia a fost Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music, sub contract cu care este in prezent trupa.