Smiley a lansat primul sau single extras de pe albumul sau solo, "In lipsa mea", si a realizat si un videoclip pentru acesta, care poate fi vizionat timp de o saptamana pe site-ul www.inlipsamea.ro, potrivit unui comunicat de presa. Videoclipul, realizat de Smiley impreuna cu Uzzi de la BUG Mafia, are o poveste foarte cunoscuta: un baiat intalneste o fata si se indragosteste. Acesta spera ca totul o sa fie ca in filme si ca dragostea lor este eterna.

Piesa a fost interpretata in premiera de Smiley in deschiderea concertului Black Eyed Peas. Videoclipul este oferit in exclusivitate de Pepsi, iar pe site-ul www.inlipsamea.com se mai pot gasi filmari si imagine de la realizarea videoclipului si interviuri cu actorii din videoclip, Smiley, Uzzi si Laura Cosoi.

Smiley este primul muzician roman care a fost ales sa reprezinte imaginea Pepsi, alaturandu-se astfel vedetelor muzicii internationale care au promovat imaginea Pepsi de-a lungul anilor, cum ar fi: Michael Jackson, Madonna, Britney Spears, Jennifer Lopez, Beyonce, Christina Aguilera. Pe plan international, in acest an imaginea Pepsi este reprezentata de Black Eyed Peas.