Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina Brown, este acuzat de omor prin imprudenta, dupa ce i-ar oferit tinerei un "cocktail toxic" ce a adus-o in stare de inconstienta si ar fi bagat-o cu fata in jos intr-o cada cu apa rece, fapt care i-a provocat distrugeri cerebrale, informeaza Mediafax citand contactmusic.com.

Bobbi KristinaFoto: Captura Youtube.com

Bobbi Kristina Brown, fiica cantaretei Whitney Houston si a rapperului Bobby Brown, a murit pe 26 iulie, la varsta de 22 de ani, la sase luni dupa ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile in urma unui accident inca neelucidat petrecut in resedinta sa din suburbia Roswell a orasului american Atlanta.

Ea a fost gasita, pe 31 ianuarie, fara semne vitale, in cada, de iubitul ei, Nick Gordon, si de un prieten comun al cuplului, intr-o scena macabra, ce a semanat foarte mult cu felul in care a murit mama ei. Whitney Houston, care s-a confruntat multi ani cu dependenta de droguri, a murit inecata intr-o cada din hotelul Beverly Hills din Los Angeles, in 2012, la varsta de 48 ani.

Administratorul averii lui Bobbi Kristina considera ca Nick Gordon i-a provocat leziuni cerebrale ireversibile tinerei, potrivit unor documente depuse de aceasta la o instanta din SUA.

In aceste documente se arata ca, in dimineata in care Bobbi Kristina a fost gasita in stare de inconstienta, Nick a sosit acasa la ora 6.00, dupa ce consumase alcool si cocaina toata noaptea. Cei doi s-au certat aproximativ 30 de minute, pana cand "s-a lasat brusc tacerea", potrivit televiziunii NBC.

Administratorul judiciar, Bedelia Hargrove, spune ca Nick Gordon este acuzat de omor prin imprudenta si provocare de dureri fizice si suferinta.

Nick Gordon a fost acuzat deja, intr-un alt proces, de 10 milioane de dolari, initiat la sfarsitul lunii iunie, ca i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte si ca i-a furat o suma mare de bani din cont in timp ce ea se afla in coma.

Medicii legisti americani considera ca aflarea adevarului despre ceea ce s-a intamplat cu Bobbi Kristina in luna ianuarie va reprezenta o veritabila "provocare", prin prisma intervalului de timp care a trecut de la accidentul suferit in cada si decesul acesteia.

Bobbi Kristina Brown a fost inmormantata alaturi de mama ei, Whitney Houston, in cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey, pe 3 august.