Sean Price, cunoscut ca membru al grupului Heltah Skeltah, a fost gasit fara suflare, sambata, in apartamentul sau din Brooklyn, New York, cauza mortii sale fiind necunoscuta, insa aparent acesta a decedat in somn, informeaza Mediafax citand contactmusic.com.

Sean PriceFoto: Captura Youtube.com

Price, care a murit la varsta de 43 de ani, a mai facut parte din grupurile rap Boot Camp Clik si Random Axe si a lucrat sub numele Ruck ca membru al Heltah Skeltah. De asemenea, acesta a avut o cariera solo, iar cel mai recent album lansat este "Mic Tyson", in 2012.

"Cu regret, Duck Down Music confirma ca Sean Price a murit in dimineata acestei zile, in apartamentul sau din Brooklyn. A lasat in urma o sotie si trei copii", au declarat reprezentantii companiei sale de discuri.

DJ Premier, Killer Mike, Black Thought si 9th Wonder sunt cateva dintre numele din comunitatea hip-hop care si-au exprimat regretul fata de decesul lui Price.

"R.I.P. Ruck... Dragoste si respect pentru familia Duck Down", a postat DJ Premier pe contul sau de Twitter.

"Ma doare inima. Sean Price s-a dus. Odihneste-te in paradis", a fost mesajul transmis de 9th Wonder. In acelasi timp, Killer Mike il descria pe Price ca fiind "un zeu al microfonului, un razboinic al versurilor si un MC suprem".