Cantareata Christina Aguilera isi arata burtica intr-un pictorial realizat pentru revista Marie Claire, urmand exemplul mai multor vedete internationale insarcinate. Fotografiile cu Aguilera insarcinata in luna a saptea vor aparea in editia din luna ianuarie a revistei, informeaza bostonherald.com.

Artista, in varsta de 26 de ani, care este casatorita cu Jordan Bratman din anul 2005, a declarat ca a ramas insarcinata in timpul ultimului sau turneu, "Back to Basics".

"Planuiam sa incercam sa avem un copil dupa incheierea turneului. Astfel, am renuntat la anticonceptionale pentru a-mi pregati organismul deoarece nu stiam cat timp va trece pana voi ramane insarcinata. Am fost foarte surprinsa cand am aflat... nu imi venea sa cred c a s-a intamplat.", a declarat Aguilera.

Cantareata a mai spus ca a fost destul de ingrijorata in timpul turneului, deoarece ii era teama ca spectacolele ii vor afecta sarcina.

"Erau atatea lucruri rele care se puteau intampla - cineva putea sa adorma, cineva putea sa cada, chiar si eu puteam sa cad. Am pus sarcina in pericol pentru a incheia turneul.", a mai adaugat artista.