Actrita americana Halle Berry a fost votata ca fiind cea mai sexy femeie insarcinata a tuturor timpurilor, intr-un top realizat de revista Maxim. Vedeta are 41 de ani si este insarcinata cu primul sau copil. Ea a aratat extraordinar in rochia albastra, semnata Versace, la premiera filmului "Things We Lost in the Fire".

Potrivit editorilor Maxim, "o femeie peste 40 de ani care asteapta un copil, nu este tocmai hot, insa Halle arata minunat in rochiile care-i accentueaza burtica", noteaza site-ul showbizspy.com.

Tatal copilului este top modelul Gabriel Aubry, in varsta de 31 de ani, cu care starul din "Monster's Ball" are o relatie de doi ani. Ambii s-au declarat extrem de fericiti la aflarea vestii ca vor fi parinti.

Pe locul al doilea in top se afla Christina Aguilera, care a realizat un pictorial incendiar pentru revista Marie Claire, in timp ce pe locul trei o gasim pe Heidi Klum. Gwen Stefani, Angelina Jolie, Naomi Watts si Monica Belluci completeaza topul celor mai sexy viitoare mamici.

Top noua cele mai sexy gravide

1. Halle Berry

2. Christina Aguilera

3. Heidi Klum

4. Brooke Burke

5. Gwen Stefani

6. Angelina Jolie

7. Naomi Watts

8. Jaime Pressly

9. Monica Bellucci