Natalia Onet (26 de ani) va reprezenta Romania la Miss World 2015, competitie care se va desfasura in Sanya, China, anunta Agerpres. Selectia nationala a fost organizata lunea trecuta in Capitala de catre ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss World Romania, iar marea finalava avea loc pe 19 decembrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat al organizatorilor din Romania, Natalia Onet are 1,76 m inaltime, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90. Este nascuta in Satu Mare si locuieste de multi ani in Bucuresti. A absolvit Facultatea de Biologie, cu specializarea Ecologie si Protectia mediului, din cadrul Universitatii din Bucuresti, si masteratul in turism in cadrul aceleasi institutii.

La 15 ani a castigat titlul de Miss Boboc la Colegiul National "Doamna Stanca" din Satu Mare, locul al treilea in cadrul Miss Universe Romania 2009, marele premiu in cadrul Miss Hostess 2011 si marele premiu Miss Tourism Romania 2013. A avut aparitii in presa si in videoclipuri si a colaborat cu mai multi designeri.

In competitia de la Sanya vor fi prezente reprezentantele a 118 tari, marele premiu fiind in valoare de 100.000 de dolari.