Dennis Quaid si sotia sa au dat in judecata Baxter Healthcare, dupa ce copiiilor lor li s-a dat o supradoza de Heparina, intr-un spital din Los Angeles. Bebelusilor Thomas Boone si Zoe Grace li s-a administrat Heparina de 10.000 de unitati in loc de 10 unitati cat era normal, iar acest lucru le-ar fi putut provoca moartea, avand in vedere faptul ca micutii aveau doua saptamani de la nastere.

In momentul producerii accidentului copiii erau spitalizati in centrul medical Cedars-Sinai. Ulterior conducerea centrului medical si-a cerut scuze, adaugand ca aceasta eroare a fost posibila, deoarece fiolele sunt asemanatoare, dar urmeaza sa schimbe etichetele pentru a se evita astfel de situatii, potrivit news.bbc.co.uk

Avocata lui Quaid, Susan Loggans, a declarat ca actorul si sotia sa nu sunt interesati de bani, "Scopul acestui proces este de a scapa alti copii de aceasi soarta. Nu sunt interesati de bani" a declarat avocata, potrivit careia bebelusi sunt acasa si se simt mai bine.

Dennis Quaid, in varsta de 53 de ani, este cunoscut pentru rolurile din filmele "The Right Stuff", "Enemy Mine" si "Innerspace".