Mama presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, este de parere ca fiul sau nu ar trebui sa se mai casatoreasca, informeaza theglobeandmail.com. Andree Sarkozy, in varsta de 80 de ani, a declarat pentru revista Point de Vue ca fiul sau nu ar trebui sa isi caute o noua sotie dupa ce se va pronunta divortul de Cecilia.

"Stiti, avand in vedere functia pe care o are, singura dificultate pe care ar putea sa o intampine a fi sa aleaga o femeie. Insa, eu sper sa nu se mai casatoreasca. M-am saturat de mirese.".

Sarkozy a anuntat ca divorteaza in luna octombrie, la doar sase luni dupa ce a fost ales presedinte. El si Cecilia, care au impreuna un baiat, au fost casatoriti 11 ani. Fiecare dintre ei mai are cate doi copii din casniciile anterioare.

Andree Sarkozy a spus ca se intelegea bine cu Cecilia, insa ca nu putea sa se apropie de fiicele ei. "Erau distante. Erau niste persoane reci, la fel ca si mama lor.". Referitor la ceilalti trei fii ai sai, d-na Sarkozy a declarat: "Nu am fost niciodata severa, insa am impus trei reguli: sa lucreze, sa nu ma minta si sa practice sporturi.".