Cantareata Sinead O'Connor a publicat pe Facebook un comentariu in care a vorbit despre intentia sa de a se sinucide, precizand ca a luat o supradoza, iar in prezent artista primeste ingrijiri medicale, anunta Mediafax, citand tmz.com.

Cantareata irlandeza a anuntat, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca a luat o supradoza ca reactie la o serie de "tradari oribile" la care a fost supusa de familia sa.

Sinead O'Connor a invocat "cruzimea ingrozitoare" la care este supusa de sotul sau, Barry, de copiii sai si chiar de iubita fiului ei, precizand ca toate acestea ar fi inceput in luna august, cand cantareata ar fi suferit o interventie chirurgicala. "Am luat o supradoza. Nu exista o alta cale pentru a primi respect. Nu sunt acasa. Sunt la un hotel, undeva in Irlanda, inregistrata sub un alt nume", a mai scris cantareata, in varsta de 48 de ani.

Potrivit unor surse din Politia irlandeza, Sinead O'Connor a fost gasita in Dublin, primeste ingrijiri medicale, iar starea sa este buna. Cantareata a mai publicat si in anul 2011, pe Twitter o serie de comentarii in care a vorbit despre dorinta ei de a se sinucide. De asemenea, Sinead O'Connor a mai incercat sa se sinucida si in ziua in care implinea varsta de 33 de ani.

Cantareata irlandeza a fost casatorita de patru ori si are patru copii.

Sinead O'Connor a devenit celebra pe plan international in 1990, gratie piesei "Nothing Compares 2 U", extras de pe albumul "I Do Not Want What I Haven't Got".

Sinead O'Connor a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti pe 11 iunie 2009.