￯Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, a castigat vineri seara show-ul "Vocea Romaniei" difuzat de Pro Tv si ajuns la al cincilea sezon, marele premiu fiind in valoare de 100.000 de euro. Cristina Balan este al cincilea artist care castiga "Vocea Romaniei" dupa Stefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chitu si Tiberiu Albu.

Cristina BalanFoto: Captura Youtube.com

Cristina Balan castigat trofeul "Vocea Romaniei" si marele premiu, in valoare de 100 de mii de dolari, in urma votului telespectatorilor.Cristina Balan, care a facut parte din echipa lui Tudor Chirila, s-a luptat in marea finala cu Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, si Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga. Loredana Groza, si ea jurat la "Vocea Romaniei", nu a avut un reprezentant in marea finala.

Cristina Balan, castigatoarea concursului "Vocea Romaniei", a cantat 3 piese in cadrul finalei show-ului, care a durat aproape 4 ore: "This Is My Life", a cantaretei Shirley Bassey, "Vama veche", impreuna cu antreonul ei, Tudor Chirila. In timp ce cantau piesa, Tudor Chirila a surprins publicul si telespectatorii in momentul in care si-a dat jos tricoul si a ramas la bustul gol. Cristina Balan a cantat si alaturi de Corul Regal, dirijat de Eduard Dinu, melodia "The Show Must Go On", a trupei Queen, potrivit Mediafax.

Pe locul al doilea in finala "Vocea Romaniei" s-a clasat Tomi Weissbuch, pe locul al treilea - Tobi Ibitoye, iar pe pozitia a patra - Michel Kotcha.

Dupa anuntarea rezultatului finalei, Cristina Balan a izbucnit in lacrimi, fiind imbratisata de sotul sau si de antrenorul ei, Tudor Chirila, pe scena show-ului "Vocea Romaniei".

Gazda finalei "Vocea Romaniei" a fost actorul Pavel Bartos.

Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact, a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD.

Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama a doi gemeni, Toma David şi Matei Nikolas.