Magnatul australo-american al presei Rupert Murdoch si fostul manechin american Jerry Hall, care formeaza un cuplu de patru luni, si-au anuntat marti casatoria, in cotidianul britanic The Times, scrie AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Anuntul viitoarei casatorii apare in rubrica nasteri, casatorii si decese a Times, cotidian care apartine grupului de presa News Corp., unde Murdoch, 84 de ani, este presedinte executiv.

"Dl. Rupert Murdoch, tata al copiilor Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace si Chloe Murdoch, si doamna Jerry Hall, mama a copiilor Elizabeth, James, Georgia si Gabriel Jagger, sunt fericiti sa isi anunte logodna", se arata in acest mesaj.

Cei doi s-au logodit week-end-ul trecut la Los Angeles, unde au asistat la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

"Au iubit aceste luni petrecute impreuna, sunt incantati sa se casatoreasca si entuziasti in ceea ce priveste viitorul lor", a declarat un purtator de cuvant al familiei Murdoch.

Rupert Murdoch, a carui avere este estimata de Forbes la 11 miliarde de dolari, detine, printre altele, Wall Street Journal, The Sun, The Times si New York Post.

Acesta a tinut prima pagina a ziarelor in 2011, cand mai multi ziaristi ai tabloidului sau News of the World au fost arestati in scandalul interceptarilor telefonice, care a antrenat inchiderea tabloidului.

Pentru magnatul american, care are acum cetatenia americana, este vorba de a patra casnicie.

Pentru Jerry Hall, 59 de ani, este a doua casnicie, dupa cea cu Mick Jagger, liderul Rolling Stones, intre anii 1990 si 1999.