Printul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, are o noua iubita: Printesa Maria-Olympia de Grecia si Danemarca, scrie luni "Daily Mail", preluand o informatie difuzata de revista australiana "New Idea Magazine".

Publicatia sustine ca tinerii s-au intalnit de mai multe ori si au chiar in plan o escapada impreuna in Elvetia in preajma Pastelui, potrivit Agerpres.

Stirea a provocat uimire deoarece vlastar regal britanic de 31 de ani, renumit pentru inclinatia sa catre petreceri in compania unor femei frumoase, tocmai a fost vazut, miercurea trecuta, distrandu-se la Londra cu doua dintre fostele lui iubite, Natalie Pinkham si Astrid Harbord.

Cu toate acestea, revista mentionata afirma ca, de fapt, Printul Harry este "nebun dupa Olympia", pe care ar fi cunoscut-o prin intermediul verisoarei lui, Printesa Beatriz de York, fiica Printului Andrew si a fostei lui sotii Sarah Fergusson. Informatia ar proveni din surse apropiate noului cuplu.

Casa Regala nu a facut niciun comentariu referitor la acest subiect.

Olympia, care a fost catalogata de revista "Tatler" drept "cea mai dorita tanara din lume", are 19 ani si este primul dintre cei cinci copii ai Printului Pavlos de Grecia si a sotiei acestuia, Marie-Chantal. Frumoasa blonda s-a nascut la New York, a studiat drama si istoria fotografiei si este deja un nume cunoscut in lumea mondena.