Actrita din "Beowulf", Angelina Jolie a fost desemnata de revista Empire ca fiind cel mai sexy star de cinema, informeaza lifestyleextra.com. Jolie a primit acest titlu datorita figurii angelice, ochilor ca de felina si buzelor senzuale.

Pe locul al doiea al topului s-a clasat Natalie Portman, care a "facut ca pulsul barbatilor care au vizionat "Closer" sa cresca".

Actorul Daniel Craig, care a jucat in "Casino Royale", s-a clasat pe pozitia a treia, in timp ce Jessica Alba, actrita din "Fantasy Four", a ocupat locul al patrulea, iar starul din "Pirates of the Caribbean", Johnny Depp, s-a clasat al cincilea.

Toul celor mai sexy 100 de staruri de cinema, care a fost realizat in urma voturilor a peste 20 de mii de fani ai filmului, ii mai include pe Matt Damon (numit de curand de revista People cel mai sexy barbat a anului 2007), care a ocupat locul 17, Christian Bale, Kate Winslet, Orlando Bloom, Kate Beckinsale,Clive Owen si Daniel Radcliffe, acestia aflandu-se in primele 25 de pozitii ale topului.

Actrita din "Volver", Penelope Cruz a ocupat locul 50, iar Mary Elizabeth Winstead din "Die Hard 4.0" s-a clasat pe pozitia 100.

Top 10: Cele mai sexy staruri de cinema

1. Angelina Jolie

2. Natalie Portman

3. Daniel Craig

4. Jessica Alba

5. Johnny Depp

6. Eva Green

7. Brad Pitt

8. Scarlett Johansson

9. Keira Knightley

10. Gerard Butler