Dupa ce a fost acuzata de curand ca a furat o peruca si patru taioare, Britney Spears a fost surprinsa furand o bricheta dintr-o benzinarie. Cantareata a luat o bricheta inainte de a iesi din magazinul unei benzinarii din Sherman Oaks (California). Paparazzi care o urmareau au atentionat-o pe Spears ca a comis o infractiune in momentul in care a luat bricheta fara sa o plateasca, informeaza The Sun. Britney le-a raspuns fotografilor: "Am furat ceva? O, inseamna ca sunt o persoana rea!".

Din fericire pentru Spears, proprietarul magazinului, Jatinder Kaur nu a facut nicio plangere la politie si a spus ca prefera sa astepte pana cand artista va veni din nou la magazin si spera ca atunci aceasta sa plateasca bricheta.

Kaur a declarat: "Este adevarat ca Britney a furat o bricheta albastra vineri seara. Aceasta costa 1.39 dolari. Sper ca atunci cand va mai veni la magazinul meu sa o plateasca. Stiu ca isi permite sa o achite si nu am de gand sa depun o plangere la politie.".

Luna trecuta cantareata a furat o peruca de la un sex shop, iar saptamana trecuta a fost acuzata ca a furat patru taioare ale designerului Katja Berglund.