Cantaretul britanic Black, al carui show programat pe 4 martie, la Bucuresti, a fost anulat dupa ce artistul a fost implicat intr-un grav accident de masina, a decedat, marti, la varsta de 53 de ani, potrivit independent.co.uk, citat de Mediafax.

BlackFoto: youtube.com

Decesul lui Colin Vearncombe, al carui nume de scena era Black, a fost anuntat, marti, pe pagina de Facebook a artistului.

Black a fost implicat intr-un accident de masina, pe 11 ianuarie, in Irlanda. Dupa accident, Black a fost plasat de medici in coma indusa, starea sa fiind critica, fapt pentru care show-ul sau, programat pe 4 martie, la Bucuresti, a fost amanat, dupa cum au informat, pe 12 ianuarie, organizatorii concertului sau din Romania, German Quality Entertainment.

Pe 22 ianuarie, starea sa de sanatate s-a inrautatit, dupa cum au anuntat reprezentantii cantaretului, citati de presa internationala.

Cunoscut pentru piesa "Wonderful Life", care a dominat topurile din Franta, Germania si Austria in 1987, britanicul Colin Vearncombe s-a nascut in Liverpool, pe 26 mai 1962. El si-a inceput activitatea muzicala in 1981, lansand 14 albume de studio si mai multe materiale live in peste trei decenii de activitate, dar a publicat si doua colectii de poezii, "I Am Not The Same Person" si "Walk the Dottet Line".

Noul album, "Blind Faith", a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu in Europa.