Cantareata canadiana Celine Dion le-a multumit fanilor sai pentru sustinerea pe care i-au aratat-o dupa moartea sotului ei, Rene Angelil, precizand ca rugaciunile si compasiunea acestora au ajutat-o sa treaca mai usor peste acest moment dificil din viata sa, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Rene Angelil, sotul cantaretei Celine Dion, a murit, pe 14 ianuarie, la varsta de 73 de ani, "dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul".

Celine Dion si-a luat ramas-bun de la Rene Angelil, intr-o ceremonie funerara grandioasa, organizata pe 22 ianuarie, la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde cei doi s-au casatorit in 1994. La funeraliile lui Rene Angelil, care au fost transmise in direct, la TV si online, au participat, pe langa familia sa, aproximativ 700 de persoane, inclusiv oameni politici canadieni.

In primul sau mesaj transmis dupa inmormantarea sotului sau, Celine Dion le multumeste fanilor pentru sustinerea lor.

"Eu si familia mea suntem profund impresionati de revarsarea de dragoste si empatie a atator oameni care ne-au fos alaturi pe parcursul acestor cateva zile. Am simtit dragostea voastra pentru Rene, iar rugaciunile si compasiunea voastra ne-au ajutat in aceasta perioada dificila mai mult decat va puteti inchipui. Va multumesc din adancul inimii", a scris Celine Dion, intr-un mesaj publicat pe site-ul personal.

"As vrea de asemenea sa multumesc Guvernului din Quebec pentru onoarea de a organiza funeralii nationale pentru Rene, precum si numarului mare de persoane si organizatii care s-au mobilizat pentru a-l omagia printr-o ceremonie atat de frumoasa. Nu vom uita niciodata bunatatea pe care ne-ati aratat-o", a adaugat cantareata.

Declaratia este semnata in numele sau, al celor trei copii avuti impreuna cu Angelil, Rene Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de cinci ani, precum si al celor trei copii ai sotului ei dintr-o relatie anterioara.