Actrita americana sustine, printr-o serie de fotografii nud, cea mai recenta campanie a PETA impotriva folosirii blanii naturale. "Blana? Mai degraba as umbla dezbracata!", sustine mesajul posterului in care apare vedeta.

Mendes a fost de acord ca imaginea ei sa fie folosita de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) intr-o campanie care sa arate dezavantajele folosirii de blana naturala.

Ea s-a hotarat sa faca acest pas dupa ce a primit o scrisoare de la PETA. In aceasta, asociatia isi exprima dezacordul pentru faptul ca actrita purtase, in cadrul lansarii primului ei film, o haina de blana naturala .

"Am fost atat de impresionata de scrisoare, incat mi-am jurat sa nu mai port niciodata haine de blana. Cei care tin neaparat sa le poarte, au la dispozitie hainele din blana artificiala, la fel de frumoase. Este important ca oamenii sa-si dea seama ca au si alte optiuni si ca a omori un animal doar ca sa-i porti blana nu este cool deloc. Ce este cool? Sa respecti toate formele de viata, asta e cool", a spus actrita.

Cu aceasta aparitie, Eva Mendes ingroasa randurile vedetelor care au sustinut campaniile PETA de-a lungul vremii: Alicia Silverstone, Christina Applegate, Pamela Anderson si Kim Basinger.

Surse: stuff.co.nz, people.com