Vineri seara, de la 20:30, a avut loc cea de-a doua editie a celui de-al saselea sezon "Romanii au talent", transmis de Pro TV. Show-ul a adus momente de striptease, acrobatii inflacarate, dar si numere delicate. In plus, la "Romanii au talent" au inceput sa apara tot mai multe momente prin care arta si cultura stradala sunt promovate.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • HotNews.ro transmite in premiera LIVETEXT cele mai tari momente ale show-ului de divertisment

Juriul concursului e format din Andi Moisescu, Florin Calinescu, Andra si Mihaela Radulescu, iar Smiley si Pavel Bartos asigura entertainmentul din culise.

22.59: Romanii au talent pune in scena si un numar desprins din undergroundul romanesc. Avem graffiti, dans, dj si rap. Un moment tare, despre care Andi spune ca e "smecher". Calinescu nu pare prea impresionat de acest numar si ii sfatuieste pe baieti sa lucreze mai mult la versuri, sa vina cu un mesaj mai puternic. Big Up le zice Andi si baietii ies din scena cu 4 de DA.

22.52: Julieta ajunge la Romanii au talent. Asa au numit-o Bartos si Smiley pe Rebeca, o tanara de 21 de ani, care canta la harpa. Un moment elegant care ii atinge pina la lacrimi pe jurati. Calinescu ii spune Rebecai ca este extraordinara si parca e desprinsa din alt timp. "Un moment sublim in marea de mizerii care se tot regasesc in programele de televiziune", completeaza Andi Moisescu. Primeste 4 de DA.

22.40: Mihaita din Constanta aka Michael incearca un numar de striptease. Un moment care nu e nici macar amuzant, insa Calinescu pare singurul care se distreaza. Raduleasca il intreaba pe Mihai daca ii place sa danseze sau sa faca sex. Michael spune ca amandoua. Andra intervine si precizeaza ca dupa ce vezi un asemenea moment, nu-ti mai vine sa faci dragoste cel putin o saptamana (Maruta, esti pe faza?)

22.32: Pe scena urca doi tineri, o fata care danseaza, si un tanar cu o masca de gaz pe fata. Acestia starnesc dileme in randul juratilor. Un numar "intunecat" care nu trece mai departe.

22.26: Intra in scena un pianist de doar 11 ani, Neil Tarabulsi. "Un copil care, atunci cand canta, este intr-o alta lume", spune Bartos. Andi ii spune pustiului ca este un fenomen. Primeste 4 de DA.

Pauza publicitara

22.08: Aurora Toma, o blonda apetisanta de 25 de ani, il face pe Calinescu sa-si puna mainile in cap. Aurora face acrobatii cu un cerc pe un cover dupa piesa "Toxic", semnata de Britney Spears. Bartos isi musca buzele, Moisescu inghite in sec, iar Smiley pare hipnotizat. Pe langa sex-appeal si frumusete, blonda chiar face un numar spectaculos. Toata lumea respira greu. Calinescu ii spune tinerei ca e "luna de pe pamant". Concurenta pleaca, evident, cu patru de DA.

Romanii au talent 2016: Aurora Toma - Acrobatie pe vocearomaniei.protv.ro

22.05: Viorel Botezatu, un vanzator de ziare din Pascani, orasul lui Sadoveanu, le face o dedicatie speciala tuturor mamelor din lume. Calinescu vrea sa intervina, dar Viorel ii inchide gura: "ramai pe fir ca te sun eu mai incolo". Un moment penibil, dar amuzant.

22.00: Ioana Florea, are 1,70 m si doar 12 ani. Cand incepe sa cante, sala amuteste. "Piele de gaina" e un termen care se pupa cu numarul Ioanei si primeste 4 binemeritati de DA.

21.52: Pe scena urca un adevarat "Adonis" care danseaza pe ritmurile lui Michael Jackson. Raduleasca isi musca buzele, s-a infierbintat din nou. Adonis isi da tricoul jos si tremura din muschi. Pana si fetele din culise s-au rusinat. Andi Moisescu spune ca numarul lui Adonis a fost un cadou pentru colegele sale din juriu. Mihaela ii spune lui Adonis ca ii va spala ea tricoul dupa show. Primeste 4 de DA.

Romanii au talent 2016: Adonis Crash Boom - Dans modern pe vocearomaniei.protv.ro

A treia pauza de publicitate

21.39: Urlet Laurentiu aduce rap-ul la Romanii au talent. Arunca ceva rime despre Bucuresti, romanii au talent, si viata. Juratii raman masca cand concurentul incepe sa se arunce pe spate. La propriu. Incearca sa faca ceva breakdance, insa ii ies mai degraba niste tumbe. Primeste un DA de la Mihaela Radulescu si 3 de nu de la ceilalti jurati.

21.36: In sala se lasa linistea cand un tanar incepe sa cante flamenco la chitara. Dupa aproximativ doua minute in care in sala nu s-a auzit nici musca, publicul incepe sa aplaude. Fara sa se lungeasca, juratii ii dau tanarului 4 de DA. Un exemplu de "asa DA", spun juratii.

21.32: Intra in scena un personaj parca desprins din Las Fierbinti, care zice ca danseaza de la 14 ani. Domnul Dumitru din Caracal face "un fel de dans" house spre electro. Raduleasca si Andra i s-au alaturat pe scena. Toata lumea danseaza. Andi Moisescu apasa pe toate butoanele de X, insa in final toti juratii i-au dat DA concurentului. Nu e prima oara cand dl Dumitru vine la Romanii au talent.

21.28: Madalina, instructor de kangoo jumps, un dans energic pe melodia Ruslanei. Suna bine, arata la fel, dar altfel destul de banal. Bartos, la un pas de atac de cord. Fata elastica a trecut mai departe cu trei de DA.

21.23: Super-tare numarul de magie al lacatusului mecanic: le-a dat juratilor un pachet de carti, din care acestia au ales 5, apoi din cele cinci inca una, asul de romb. Apoi i-a pus sa deschida o cutiuta pe care le-o lasase pe pupitru la inceputul numarului. In cutiuta - o portocala intacta, dupa cum au verificat toti juratii. Apoi, juratii au taiat portocala si inauntru au gasit un as de romb. Patru de DA si a trecut mai departe. Doar Andi Moisescu "l-a citit": "un truc simplu, dar spectaculos".

Primul VIDEO al serii: Trupa de folcloristi MAXIM (cei cu minijupele traditionale :)

Romanii au talent 2016: Trupa Maximum - Dans Traditional pe vocearomaniei.protv.ro

A doua pauza publicitara

21.09: Intra in scena un francofil declarat, un tanar parca desprins din manualele de limba franceza, cu ochelari si bascuta. Gabriel Alexandru canta, asa era de asteptat, Non, Je ne regrette rien, de Edith Piaf. Nu suna prea bine nici vocea lui, dar nici franceza. Calinescu se intoarce din nou cu spatele. Tanarul francofil pare foarte captat de moment. Isi da basca si esarfa jos. Calinescu isi continua show-ul si imita scenariul de la Vocea Romaniei, cerandu-i unui concurent in gluma sa vina in echipa lui. Si Raduleasca isi joaca propria partitura, a vampei mereu flamande, si-l mustra pe acelasi concurent ca s-a rezumat la dezbracarea fularului si-a sepcii. Andra ii da un NU, cu drag. Ceilalti jurati o urmeaza.

21.04: Doi frati orfani, care nu si-au cunoscut niciodata mama, imbina pe scena show-ului doua stiluri diferite de dans- balet cu breakdance. Andra exclama "Vai, ce frumos!". Juriul este vizibil impresionat, Bartos si Smiley ne arata ca li s-a facut pielea de gaina. Raduleascai aproape ca i s-a scurs rimelul. Andi Moisescu spune ca e unul dintre cele mai bune momente de la Romanii au talent. Mihaela le imprumuta baietilor un pandantiv care sa le poarte noroc. 4 de DA au primit.

20.59: Pe scena a intrat Dan Talent, un instalator de 39 de ani care danseaza pe piesa "Can't touch this". Sa speram ca se descurca mai bine cu tevile decat cu breakdance-ul. A primit 4 de x. Calinescu il trimite la sala sa dea jos burtica pe Dan Talent. Raduleasca recunoaste totusi ca domnul Dan a fost simpatic. Florin Calinescu fura show-ul, clar. Ia fata cu replicile spontane, publicul rade mai bine decat la numerele propriu-zise. Mare castig pentru emisiune

20.54: In scena intra un motociclist pasionat. Prima motocicleta de la Romanii au talent, zice Bartos. Roro, un dansator acrobat, cu 80 de kilograme de muschi, face acrobatii pe niste franghii. Remarcabili colantii rosii ai lui Roro, si poate si patratele lui. In rest, un numar banal. Raduleasca ii spune lui Roro ca este visul sau de barbat. Calinescu ii remarca "ciocanelele" si il numeste "vibratorul Roro", spunandu-i ca e mare lucru sa multumeasca doua femei. Roro iese din scena cu 4 de DA.

Prima pauza: teasing cu viitoarele momente, Bartos tipa ca din gura de sarpe.

20.45: Un tanar acrobat cu patratelele la vedere chinuie un scaun in toate pozitiile. Impresionant, mai ales pentru Raduleasca. Si Andra rasufla greu (Maruta, te uiti si tu?). Raduleasca: "Placut ochiului si sufletului, ce sa zic. Imi imaginez cum dai tu cu aspitatoru, cum spargi ceapa, cate chestii am putea face noi doi acasa". Florin Calinescu toarna apa rece peste concurent, dar, surpriza, baiatul vorbeste doar in rusa. A reusit sa spuna ca e foarte obosit. Trei DA si un NU de la Calinescu. Sincer, am vazut si momente mai bune :)

20.41: Moment coregrafic cu trupa Maximum, muzica populara. Cam boring, dar au trecut. Aaaaa, fetele din trupa au minijup, iar camerele ne dezvaluie niste picioare demne de atentia juriului. Si a telespectatorilor, presupun. Cand a aflat ca o concurenta are doar 12 ani, Florin Calinescu s-a intors cu spatele. Trupa a trecut mai departe cu 4 DA.

* Moment PRO TV: Un sunetist i-a aranjat bateria lavalierei Mihaelei Radulescu, Andi Moisescu l-a gratulat: "Putini ajung sa bage mana acolo la Mihaela :)". Hm....

20.36: Domnul Tudor din Calarasi "cu 3 neveste, 3 copii"a dansat pe muzica ruseasca, dar a fost scos rapid de pe scena de voturile juratilor. Raduleasca a fost singura care nu i-a dat X, Flooooorin Caliiiinescu l-a trimis inapoi in filmul lui. Un personaj comic dl Tudor, Bartos si Smiley il consoleaza in culise :)

20.31: Prima reprezentatie din seara asta - o trupa rock de adolescenti din Tecuci (dedicatie pentru colegul nostru I.M. :)). Baietii suna bine, comunitatea de rockeri din Tecuci trebuie sa fie mandra, juriul i-a trecut mai departe. Sa ne bucuram, zic.