Casnicia Evei Longoria a fost pusa la grea incercare dupa ce un model francez a declarat ca a avut relatii intime cu Tony Parker, informeaza femalefirst.co.uk. Alexandra Paressant sustine ca Parker i-a dat numarul lui de telefon in luna iulie la nunta lui si ca dupa aceea ea si Parker au avut o aventura timp de doua luni.

Modelul, in varsta de 26 de ani, care a avut o relatie cu fotbalistul brazilian Ronaldhino, a declarat ca a mers la nunta lui Parker deoarece era la acea vreme iubita unui alt fotbalist, Thierry Henry.

Paressant a spus ca Parker a dorit sa aiba o aventura ca ea din cauza ca Eva nu vrea sa faca anumite lucruri. "Eva nu vrea sa faca dragoste in fata oglinzii si nu ii plac anumite pozitii.", a declarat aceasta.

De asemenea, modelul francez a mai spus ca Parker i-a aratat casa pe care el si Longoria o construiesc in San Antonio, Texas.

Dupa ce declaratia lui Paressant a aparut miercuri pe internet, baschetbalistul a declarat pentru revista People: "Imi iubesc nespus sotia. Faptul ca am cunoscut-o a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata.", iar Longoria a adaugat: "Tony este sotul perfect.". De asemenea, purtatoarea de cuvant a actritei a spus ca ceea ce a declarat modelul francez este "suta la suta fals".